DENOVA PRO

Ziaja Denova Pro cosmetics

Denova Pro producten voor gezicht voor professioneel gebruik en thuis behandeling. Gezichtsproducten voor verschillende huidtypen worden gebruikt in salons door schoonheidsspecialisten en hebben een salon kwaliteit. De voetverzorgingsproducten worden gebruikt door pedicuren en zorgen dat de huid de juiste verzorging krijgt.
Zie ook: Zelfbruining lijn Ziaja en Sensitive lijn Ziaja

DENOVA PRO

Subcategories

 • NORMALE HUID
  <h2 style="font-size:medium;">Ziaja producten voor normale huid</h2> <strong>De producten zijn bedoeld voor droge / normale huid.</strong> <ul> <li>Intensief hydraterende van de opperhuid.</li> <li>Kalmeert irritaties.</li> <li>Diep gehydrateerd en gladdere huid.</li> <li>Verminderde huid prikkelbaarheid.</li> <li>Herstelde de vitaliteit en geeft een gezonde teint</li> </ul></br> Zie ook: <a href="https://www.ziajafocusonskin.nl/261-acne-huid">Acne huid cosmetica</a> en <a href="https://www.ziajafocusonskin.nl/228-sensitive-lijn">Sensitive lijn Ziaja</a>!
 • COUPEROSE HUID
  De producten zijn bedoeld voor de gevoelige huid met verwijde haarvaten, vaak rood gekleurd. <h2>Couperose huid cosmetica</h2> Effectieve krimpen en afzwakking van de capillaire wanden.(haarvaten) Zichtbare vermindering van telangiectasias. Intensieve hydraterende en actieve herstelling van de huid. Verzacht de irritaties en maakt de huid gladder en helder. <strong>Couperose huid cosmetica</strong> ze zijn bedoeld voor de gevoelige huid met verzwakte schepen.
 • GECOMBINEERDE HUID
  De producten zijs bedoeld voor de vette / <em>gecombineerde huid</em> met verwijde poriën en glans op de huid. <br /> Ziaja heeft <strong>gecombineerde huid cosmetica</strong>. Perfect voor beide vette huid en droog.
 • ANTI AGE
  <strong>Anti age Cosmetics</strong>. De producten zijn ontworpen voor de rijpere huid met zichtbare rimpels, te droog, ruw, mat, en ontbreekt de elasticiteit. Stimuleren van de natuurlijke huid processen die vertraagd worden door de leeftijd. Vochtinbrengend tot in de diepere lagen van de huid.
 • REVITALISERENDE...
  <h2>Cosmetica voor revitalisation voor vermoeide huid</h2> De producten zijn bedoeld voor vermoeide en gerimpeld, te droog en nauwelijks elastische huid behoefte heeft aan regeneratie. <strong>Regeneratie van de huid</strong> en de zuurstofvoorziening, zichtbare rimpels verminderen. Intensieve hydratatie van de huid en de diepere lagen van de huid.
 • ACNE HUID
  <h2>Ziaja heeft acne huid cosmetica</h2> De producten zijn bedoeld voor een <strong>acne-gevoelige huid</strong>, mee-eters en verwijde poriën. Grondige reiniging van de huid. Ontstoppen en krimpen van de poriën. Zichtbaar verbeteren van acne problemen en het verminderen van de vette huid en het verkleinen van de poriën.
 • KLEI MASKERS
  <p><a href="https://www.ziajafocusonskin.nl/27-denova-pro">Denova Pro</a> heeft verschillende soorten <strong>klei maskers</strong> dus voor elk soort huid zit er een masker tussen.</p> <p></p> <h2 style="font-size:medium;">Kleimaskers voor alle huidtypes</h2> <ul><li>Bruine klei werkt: Verzorgend</li> <li>Gele klei werkt: Hydraterend</li> <li>Roze klei werkt: Verzachtend</li> <li>Rode klei werkt: Vernieuwend en geeft zuurstof</li> </ul><p><strong>Zie ook</strong>:</p> <ul><li><a href="https://www.ziajafocusonskin.nl/107-cremes">gezichtscremes</a></li> <li><a href="https://www.ziajafocusonskin.nl/111-maskers">gezichtsmaskers</a></li> </ul>
 • VOET VERZORGING

Er zijn 37 producten.

Item 1-12 van 37 in totaal item(s)

Actieve filters