ZIAJA MINTPERFECT SENSITIVE TANDPASTA ANTICARIES - Online drogist & Cosmetica winkel - Ziaja

ZIAJA MINTPERFECT SENSITIVE TANDPASTA ANTICARIES

€ 2,27
Inclusief belasting

75 ML

Leeftijd: 6+

Effectief en zacht voor gevoelige tanden.
Bevat geen fluor.

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Mintperfect gevoelige anticaries tandpasta met xylitol en calciumgluconaat voor volwassenen en kinderen op elke leeftijd. Biedt antibacteriële bescherming en helpt gaatjes te voorkomen. Xylitol beschermt tegen zuuraanvallen door de alkalische pH te handhaven. Calciumgluconaat helpt bij het remineraliseren van gevoelige delen van de tanden. Silica reinigt tandplak grondig en herstelt de natuurlijke witheid. Zacht muntaroma zorgt voor een aangenaam gevoel van frisheid. Fluoridevrij.


HOE TE GEBRUIKEN:
Poets minstens twee keer per dag grondig, niet doorslikken.


HOOFDINGREDIËNTEN:
colloïdaal silica, xylitol


INCI
Sorbitol, Aqua (water), calciumcarbonaat, gehydrateerd siliciumdioxide, xylitol, natriumlaurylsulfaat, titaniumdioxide, calciumgluconaat, cellulosegom, natriumsacharine, aroma (smaak), limoneen.

04317