Ziaja duo-fase spray conditioner argan met tsubaki olie - Ziaja focus on skin - Online drogist & Cosmetica winkel - Ziaja

ZIAJA DUO-FASE SPRAY CONDITIONER ARGAN EN TSUBAKI OLIE 125 ML

€ 3,90
Inclusief belasting

125 ML


  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Actieve huidregeneratie en thermische protectie voor droog, beschadigd haar en na kappersbehandelingen. Herstelt en versterkt het haar intensief. Biedt thermische bescherming en vermindert schade veroorzaakt door warmte styling. Beschermt en ondersteunt de haarstructuur. Geeft het haar een gezonde uiterlijk en volume zonder te verzwaren.

HOE TE GEBRUIKEN:
Schud de Ziaja Duo Fase Spray Conditioner goed voor gebruik. Spray de conditioner op handdoekdroog haar en kam het door om de conditioner goed te verdelen. Spoel het haar niet uit.

Geschikt vanaf 12 jaar.

HOOFDINGREDIËNTEN:
bio arganolie, tsubaki olie

65337
70 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...