Ziaja Jeju micellair water: hydraterend, verzachtend - Ziaja focus on skin - Online drogist & Cosmetica winkel - Ziaja

ZIAJA JEJU MICELLAIR WATER

€ 4,79
Inclusief belasting

390 ML

Aantal
Er zijn niet genoeg producten op voorraad

  • Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Beveiligingsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Leveringsbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)
  • Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen) Retourbeleid (bewerken met de module Klanten geruststellen)

Veganistische formule

Geurvrij micellair water op basis van mild reinigende stoffen. Geschikt voor het verwijderen van gezicht-, oog-, lippen make-up en het reinigen van de huid. Heeft een natuurlijk pH. Verrijkt met hydraterende en kalmerende stoffen. Verwijdert voorzichtig make-up zonder het effect van "wrijven over de huid". Actieve micellen reinigen de huid voorzichtig van onzuiverheden en overtollig talg. Heeft geen invloed op de natuurlijke, beschermende, barrière van de opperhuid.

Hoe te gebruiken:
Week een wattenschijfje in een kleine hoeveelheid micellair water. Veeg voorzichtig over gezicht, gesloten ogen en lippen. Herhaal indien nodig. Afspoelen is niet nodig. Gebruik 's morgens en 's avonds.

HOOFDINGREDIËNTEN: provitamine B5 (D-panthenol), xylitol, cistus-extract

66661

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...